Kita nawakake solusi

kanggo macem-macem jinis proyek lan tender

Nyuwun kutipan

Proyek lan Industri Mesin Kita Makarya

Orientasi Internasional Vehicle International Co., Limited nyedhiyakake macem-macem truk lan mesin konstruksi kanggo macem-macem bidang proyek. Kita nawakake cara sing apik kanggo mbantu para klien ngirit anggaran lan biaya mbesuk.
ndeleng liyane

Mesin lan Truk Jual Panas

  • Construction machinery
    kantor

    Mesin konstruksi

    Oriental Vehicles International Co., Limited, wis nyedhiyakake macem-macem mesin wiwit taun 2008 lan nyuplai komponen kanggo mesin sing mlaku kanthi kondhisi.
    sinau luwih lengkap
  • Heavy duty trucks
    kantor

    Truk tugas abot

    Oriental Vehicles International Co., Limited bisa nyedhiyakake macem-macem truk kanggo macem-macem situs konstruksi. Pabrik kita bisa ngasilake truk fungsi kanthi macem-macem kinerja, lan kita bisa milih model truk sing bener kanggo klien. Hubungi dhisik lan takon proposal sadurunge sampeyan tuku trek.
    sinau luwih lengkap
  • Semitrailers & Carriers
    kantor

    Semitrailer & Operator

    Oriental Vehicles International Co., Limited nduwe pabrik kanggo ngasilake macem-macem ukuran semitrailer, kanggo industri logistik sing beda. Saka 20 Ton nganti 300 ton loading, pelanggan bisa ngatur cuplikan miturut panjaluk sing nyata karo proyek kasebut.
    sinau luwih lengkap
  • 63 63

    63

    STUFF KUALIFIKASI
  • 11+ 11+

    11+

    Taun pengalaman
  • 600 600

    600

    MESIN
  • 72 72

    72

    PROYEK

Warta Paling Anyar

  • Refrigerator Trucks —–2021 Summer , we give full guarantee on delivering Fresh food , Cooling vaccine ,and Ice Cube

    Truk Kulkas —–202 ...

    15 Jun, 21
    Tekan wayah Musim Panas ing taun 2021. Nanging, sajrone periode khusus iki nalika epidemi COVID-19 teka utawa suwe-suwe, gaya urip kita wis diganti kanthi dramatis. Kita wiwit kuwatir panganan ing pasar, especia ...
  • A Chinese company signed a contract for the Moscow-Kazan Expressway section of 5.2 billion yuan

    Perusahaan Cina nandatangani kontrak f ...

    25 Mei, 21
    Klompok Internasional Konstruksi Kereta Api China nandatangani kontrak kanggo bagean kaping lima saka Proyek Expressway Moscow-Kazan kanthi nilai kontrak 58,26 milyar rubel, utawa udakara RMB 5,2 milyar. Iki ...

MENARIK KARYA KARYA ORVC?

Kajaba kanggo menehi pembeli lan mesin lan truk sing bener lan berkualitas, kita uga duwe garansi layanan purna jual lan suku cadang asli sing nyedhiyakake. Tim teknisi bisa dikirim menyang situs proyek klien. Apa maneh, truk lan semitrailer sampeyan bisa disesuaikan miturut desain lan panjaluk lokal sing nyata. Kita duwe pengalaman lan keahlian kanggo nyoba lan ngakses kinerja lan daya tahan produk beda.
Kita kuwatir karo apa sing dadi perhatian para klien.

Kita wis ngowahi ide dadi proyek sing menang.

Nyuwun kutipan