Truk Pertambangan 70 Ton

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ukuran Sasis ukuran gedhe (mm) Dawane 7800

Rodha ngarep

Sudut Camber 1 °
Jembar 3300 Sudut kecenderungan kingpin 5 °
Dhuwur pt Kosong) 3310 Sudut Caster 3 °
Basis roda (mm)

3800 + 1500

Ban jempol / biasply

0,15 ° ± 3 '(Tes ing dia .Φ1370: 7 ± 2.5mm)
Tapak rodha (mm) Rodha ngarep 2741
Rodha mburi 2520

Poros mburi

Model

AC26
Suspensi ngarep (mm) 1500 Rasio gir 10.47
Suspensi mburi (mm) 1000

Kunci bedha

As, rodha
Min Reresik lemah (mm) 340 (Gandar ngarep ngisor)

Kerjane bingkai

Model Bingkai Persegi Panjang
Sudut pendekatan (°) 32 Bingkai utama Lintas Bagian (mm) Ukuran 380 × 120 × 10
Sudut mangkat (°) 40 Bingkai Bantu Tambahan Cross mm) Ukuran 355 × 110 × 10

Bobot

Bobot sasis (kg) 17300

Penundaan

Suspensi Ngarep Piring musim semi + Peredhot silinder
Ngisi poros (kg) Poros ngarep 6970
Poros mburi 10330 Suspensi mburi Penundaan saldo , Spring U-Bolt
Bobot kotor (kg) 70000

Tirus

Model 14.00-20NHS
Maks. ngemot (kg) Poros ngarep 12000 Tekanan (kPa)

800 ± 10

Poros mburi 58000

Setir

Model ZF8098

Kinerja

Maks. kacepetan (km / jam) 50 Rasio Kacepetan 26.2 ~ 22.2
Maks. amba munggah (%) 42 Model Silinder Asisten 70
Sudut parkir (%)   Maks. tekanan kanggo pompa kemudi (kPa) 17000
Min Nguripake Radius (m) 22

Rem

Tekanan sing dirating 850kPa
Tangki Bahan Bakar (L) 500 Rem nyopir Rem tekanan tekanan sirkuit dobel

Kab

Model Taksi Tunggal sing Dikiateni

Nguripake ngarep 50 °

Rem parkir Rem emisi
Rem tambahan Rem emisi
Kursi 1 Piranti adhem ing rem

Mesin

Model WD615.47

Sistem elektronik

Model sirkuit Sirkuit tunggal , negatif
Standar Emisi Euro II Daya sirkuit (V) 24
Konsumsi emisi (L) 9.726 Daya generator (W) 1500
Nilai Daya kw / (r / min) 273/2200 Batere Tegangan (V) 2 × 12
Maks. Torsi Nm / (r / min) 1500 / 1100-1600 Kapasitas (Ah) 180

Kopling

Model Kopling spring diafragma Rumsfeld

Bantuan daya operasi hidrolik

Ember

Persegi panjang (mm) 5800 × 3100 × 1800
   
Diafragma F430    

Kothak gir

Model HW19710 + HW70

Liyane

   

Rasio gir maju

14.28、10.62、7.87、5.88、4.38、3.27、2.43、1.8、1.34、1    
   

Rasio gir mbalikke

13.91、3.18    

Piranti Opsional ing Truk

1

 Tutup anti-pengeboran mburi

2

Ban 14.00R-25 RADIAL OTR
tk
Mining truck on the road
Mining Truck before delivery
Mining Truck

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk