Babagan Kita

158951603

Oriental Vehicles International Co., Limited, minangka salah sawijining perusahaan resmi sing nyedhiyakake kabeh jinis mesin lan truk, kanggo ngatasi masalah kanggo macem-macem bidang proyek. Perusahaan kita didegaké ing 2010 taun. Kanthi pengalaman puluhan taun kanggo ngladeni macem-macem proyek global lan ing negara kita dhewe ing China, kita yakin bisa nyedhiyakake solusi lan layanan kanggo para klien saka kabeh penjuru dunya. Kita bisa ngrewangi para klien milih mesin lan truk jinis sing paling cocog utawa paling cocog kanggo ngirit biaya lan kerja kanthi luwih irit ing proyek kasebut.

Produk utama yaiku Truk Dump, Kepala Traktor, Mixer Beton, Excavator, Loaders, Road-Roller, Bulldozer, Semitrailer, Carriers, Forklift, Crane, mesin Dalan, lsp. Klien kita malah bisa ngatur mesin utawa truk dhewe kanthi menehi panjaluk rinci lan lingkungan panggunaan nyata, kita bisa nampa pesanan khusus kanggo truk, mesin lan operator khusus (semitrailer)

312638950

Minangka eksportir mesin merek lan truk merek Tiongkok, sing diidini dening Menteri Perdagangan China, kabeh mesin lan truk diproduksi langsung saka jalur produksi, lan kita janji bisa anyar lan ora nate digunakake. Kita bisa nyedhiyakake layanan purna jual lan jaminan kualitas marang para klien sanajan mesin lan truk ditampa sawise dikirim.

Ing wektu nalika ngrampungake mesin lan truk klien, kita bakal ngatur kiriman supaya cepet. Kapal Ro-Ro mesthi dadi pilihan utama kanggo perhatian para klien, amarga kanthi cara iki nglindhungi kendaraan saka karat segara lan karat.

Menapa malih, kita uga bakal menehi bagean gratis kanggo klien sing pesen supaya dikirim, lan ngirim bagean kasebut nganggo mesin lan truk. Yen klien njaluk layanan assembling, utawa, ndandani layanan mbesuk, utawa malah mbantu manajemen proyek, kita uga bisa ngirim tim profesional menyang situs kasebut. Kita mung butuh pitulung saka klien kanthi akomodasi lan lalu lintas lokal .

Kuat lan Kualifikasi, Kreatif lan Dijamin, Progresif lan Passionate, Praktis lan Profesional, mesthi dadi slogan sing motivasi supaya bisa kerja karo para klien. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo para klien lan duwe hubungan bisnis sing ramah lan solid kanggo jangka panjang. Sugeng rawuh ing papan lan pesen, lan welcome ngunjungi kita kapan wae.

factory (1)
factory (2)
factory (3)