Layanan Sawise Didol

after-sale-service

Kita minangka truk resmi China, trailer / operator, mesin, lan perusahaan ekspor suku cadang, dadi tanggung jawab kanggo kuwatir karo para klien kanggo kendaraan lan peralatan sing mlaku kanthi kondhisi jangka panjang.

Kaya sing sampeyan deleng ing kaca situs web, kita bakal menehi suku cadang pangopènan gratis kanggo para klien nalika wis pesen. Kita uga bisa nyedhiyakake bagean asli menyang klien ing taun-taun sabanjure.

Yen perlu lan kudu, kita bisa ngirim teknisi menyang situs klien kanggo menehi pelatihan uga demonstrasi kanggo ndandani lan kepiye carane njaga.

Mangkene wayahe teknisi nyata ing situs klien sing latihan lan ndandani.

service (3)

(Ngatasi masalah pabrik ing pabrik klien, Filipina)

service (2)

Ndandani generator sing disetel ing Filipina

service (1)

(priksa sistem komputer mesin kasebut)

service (5)

(Makarya ing Dubai)

service (4)

(Nguji aksesoris truk ing Dubai)

service (7)

(nawakake latihan ing Bangladesh)

service (6)

(Kunjungan klien ing Bangladesh)

Sajrone taun 2020, taun kepungkur, bisnis klien bisa ditrapake banget, mula finansial entuk masalah gedhe, nanging truk lan mesin mbutuhake suku cadang lan perawatan supaya bisa mlaku kanthi apik, mula kita ngorbanake bathi lan entuk bathi kanggo mbantu para klien metu saka wektu angel.

Saiki taun 2021, kabeh dadi saya apik, kita minangka pemasok sing dipercaya kanggo para klien ing jaban rangkah, wiwit nampa luwih akeh pesenan. Muga-muga bisa dadi luwih saka mung klien lan panyedhiya --- Kita kabeh kanca ing industri iki.

Yen sampeyan pengin gabung karo kita lan golek solusi kanggo proyek sampeyan, sampeyan bisa bebas hubungi kita lan ngirim pitakon.

Oriental Vehicles International Co., Limited, supplier kendaraan lan nawakake solusi, uga nawakake layanan purna jual (supplier suku cadang), kanggo bisnis sampeyan.

Sampeyan bisa ngirim priksaan babagan suku cadang kanthi ngirim email. Ngarep-arep kerja sama karo sampeyan.