Hubungi Kita

Oriental Vehicles International Co., Ltd.

Alamat

6-1-601, Longwan Town, Wuqing District, Tianjin City, China. 

Telpon

+86 150 2277 5407

+86 22 6023 1022

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita