Excavator -Ukuran gedhe

Katrangan singkat:

KABEH KABEH

21900kg

KAPASITAS BUCKET

1.05m³

DAYA ENJIN

Kanthi 124kW / 2050rpm, mesin iki sesuai karo peraturan emisi China-Ⅱ.

Bidang aplikasi: Wilayah penambangan, Konstruksi Kota, proyek konservasi banyu, Pertanian lan Kehutanan, Pelabuhan lan Dermaga, Konstruksi Bandara.


Detail Produk

Tag Produk

Lampiran opsional

Pecah palu, ripper, njupuk kayu, rebutan watu, tamper hidrolik, kopling pangowahan cepet, lan pipa palu sing rusak.

 

Peralatan opsional mesin

Pompa bahan bakar

Lampu peringatan taksi

Lampu langit-langit kabin

Jaring pelindung overhead taksi

Jaring pelindung ndhuwur ngarep cab

Jaring pelindung ngisor ngisor cab

Trek karet

 

Lingkungan operasi sing wiyar lan nyaman

● Werna bagean trim interior cetakan kabeh injeksi dicocogake kanthi efektif saben ergonomis kanggo nyuda lemes visual operator.

● Piranti kontrol disusun kanthi cukup kanggo mujudake papan sing amba, sesanti sing jembar, lan operasi sing trep lan kepenak. AC uga dipasang ing njero kabin.

 

Kontrol elektronik cerdas lan kontrol daya optimal

● Sistem kontrol elektronik cerdas generasi anyar sing ramah mesin nggawe sampeyan bisa nguwasani kabeh status mesin sing digunakake.

● Papat mode kerja preset P (Heavy-Load), E (Economic), A (Otomatis), lan B (Breaking Hammer) gampang ngalih.

 

Drive sprockets, idler, rol trek, rol operator, lan trek

● Puluhan taun R&D lan pengalaman manufaktur sprockets drive, idler, roller track, roller operator, lan trek lan teknologi terkemuka ing donya.

 

Piranti digunakake sing disempurnakake

● Desain bagean struktural dioptimalake kanthi lengkap lan lokasi sing nggawa beban kritis dikuatake kanggo nolak kahanan kerja sing parah.

● Dhasar-pirings, piring samping, lan piring penguat ember digawe saka bahan tahan nyandhang kekuatan tinggi kanggo nambah daya tahan ember.

● Boom, ember, lan ember spesifikasi sing beda bisa dikombinasikake kanthi gampang kanggo adaptasi karo kahanan kerja sing beda.

 

Konfigurasi sistem mewah

● Mesin adaptasi paling dhuwur ing njero negeri.

● Konfigurasi hidrolik kelas kapisan ing dunya nampilake tekanan kerja dhuwur lan tekanan kurang.

Parameter

Item komparatif

SE220 (Versi standar)

Ukuran sakabèhé

Dawane umume (mm)

9605

Dawa ing lemah (Sajrone transportasi) (mm)

4915

Dhuwur umume (Menyang ndhuwur boom) (mm)

3040

Jembar umume (mm)

2980

Dhuwur umume (Kanggo ndhuwur taksi) (mm)

3070

Reresik lemah saka bobot (mm)

1080

Reresik lemah minimal (mm)

470

Radius ngowahi radius (mm)

2925

Panjang trek (mm)

4270

Ngukur trek (mm)

2380

Jembar trek (mm)

2980

Jembar sepatu trek standar (mm)

700

Jembar puteran (mm)

2725

Jarak saka pusat slaying menyang buntut (mm)

2920

Kisaran kerja

Dhuwur penggalian maksimal (mm)

10100

Dhuwur mbuwang maksimum (mm)

7190

Ambane ngeduk maksimum (mm)

6490

Ambane digging vertikal maksimal (mm)

5770

Jarak penggalian maksimal (mm)

9865

Jarak penggalian maksimal ing level lemah (mm)

9680

Radius putar minimum (mm) piranti

2970

Dhuwur angkat agul-agul bulldozer maksimal (mm)

-

Ambane digging maksimum agul-agul bulldozer (mm)

-

Mesin

Model

Cummins B5.9-C (China-II)

Jinis

6-silinder, rel umum tekanan dhuwur, lan adhem banyu lan turbocharged

Kapindahan (L)

6.7

Daya peringkat (kW / rpm)

124/2050

Sistem hidrolik

Jinis pompa hidrolik

Pompa plunger pamindahan variabel aksial dupleks

Alur kerja sing dinilai (L / mnt)

2X213

Ember

Kapasitas ember (m³)

1.05

Sistem ayunan

Kacepetan ayunan maksimal (r / min)

11

Jinis rem

Mekanik ditrapake lan tekanan ditanggepi

Kekuatan ngeduk

Kekuwatan penggalian lengen ember (KN)

99/107

Kekuwatan penggalian ember (KN)

137/148

Bobot operasi lan tekanan lemah

Bobot operasi (kg)

21900

Tekanan lemah (kPa)

47.7

Sistem lelungan

Motor lelungan

Motor plunger pamindahan variabel aksial

Kacepetan lelungan (km / jam)

3.3 / 5.1

Kekuwatan daya tarik (KN)

212

Keuntungan

70%35 °

Kapasitas tank

Kapasitas tangki bahan bakar (L)

330

Sistem adhem (L)

28

Kapasitas minyak mesin (L)

20

Tangki minyak / kapasitas sistem (L)

190/400

Makarya

image6
image7

Pengawasan saben dinane

Inspeksi visual: Pemeriksaan visual kudu ditindakake sadurunge miwiti lokomotif. Priksa kanthi tliti lingkungan sekitar lan sisih ngisor lokomotif kanthi urutan ing ngisor iki:

1. Apa ana kebocoran minyak organik, bahan bakar lan bahan pendingin.

2. Apa ana baut lan perkakas sing longgar.

3. Apa ana kawat, sirkuit cendhak lan konektor batere longgar ing sirkuit listrik.

4. Apa ana reregetan minyak.

5. Apa ana akumulasi obyek sipil.

Pancegahan kanggo perawatan saben dinane

Pemeriksaan saben dina minangka tautan penting kanggo njamin supaya para excavator hidrolik bisa njaga operasi sing efisien nganti suwe. Utamane kanggo wong sing kerja dhewe, kerja kanthi apik nalika mriksa saben dina bisa nyuda biaya pangopènan kanthi efektif.

Kaping pisanan, puterake mesin kaping pindho kanggo mriksa tampilan lan apa sasis mekanik ora normal, lan apa bantalan pembunuh duwe aliran minyak, banjur priksa piranti rem deceleration lan pengikat crawler. Yen ngencengi kenceng, gantine kudu diganti wektu. Kanggo excavator roda, kudu mriksa manawa ban ora normal lan stabilitas tekanan udara.

Priksa manawa untu ember saka excavator wis akeh sandhangan. Ngerti manawa nyandhang untu ember bakal nambah resistensi sajrone proses konstruksi, bakal mengaruhi efisiensi kerja kanthi serius, lan nambah bagean saka peralatan.

Priksa teken lan silinder kanggo retak utawa bocor minyak. Priksa elektrolit batere supaya ora ana ing sangisore level sedheng.

Filter udara minangka bagean penting kanggo nyegah hawa bledug sing akeh mlebu ing excavator lan kudu asring dipriksa lan diresiki.

Priksa manawa bahan bakar, minyak pelumas, minyak hidrolik, pendingin, lan liya-liyane kudu ditambahake, lan luwih becik milih minyak kasebut miturut instruksi lan njaga supaya tetep resik.

Priksa sawise diwiwiti

1. Apa wisel lan kabeh meter ana ing kahanan sing apik.

2. Mesin miwiti negara, swara lan warna gas buang.

3. Apa ana kebocoran minyak organik, bahan bakar lan bahan pendingin.

Manajemen bahan bakar

Kelas diesel sing beda kudu dipilih miturut suhu lingkungan sing beda-beda (deleng Tabel 1); solar ora bisa dicampur karo kotoran, bledug lan banyu, yen pompa bahan bakar bakal dipakai prematur; kandungan parafin lan belerang sing akeh ing bahan bakar sing kurang apik bakal mengaruhi kerusakan mesin; tangki bahan bakar kudu diisi karo bahan bakar sawise operasi saben dina kanggo nyegah tetesan banyu ing tembok njero tank bahan bakar; katup pembuangan ing sisih ngisor tangki bahan bakar kudu dibukak sadurunge operasi saben dina kanggo ngilangi banyu; sawise bahan bakar mesin wis entek utawa elemen filter diganti, udhara ing dalan kudu dikuras.

Suhu sekitar paling murah 0 ℃ -10 ℃ -20 ℃ -30 ℃

Kelas diesel 0 # -10 # -20 # -35 #

 

Wektu Produksi: 45 Dina

Reresik Khusus: 5 Dina

Ketentuan Pembayaran: 

Simpenan T / T 50% kudu dibayar dening pembeli nalika mlebu kontrak, saldo kudu dibayar nalika barang rampung rampung sadurunge dikirim.

Kabar: 

  • 3 Filter-filter udara
  • 3 saringan bahan bakar
  • 3 saringan minyak
  • 3 pasang sepatu rem

Sisih ndhuwur diwenehake kanthi gratis kanggo trek sing diekspor menyang luar negeri, kanggo njamin truk pelanggan bisa kondhisi apik.

Liyane: 

  • Mesin anyar kasebut bakal dianyang kaping pindho sadurunge dikirim, kanggo nglindhungi lukisan saka banyu utawa angin saka segara.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: