Perusahaan Tionghoa nandatangani kontrak kanggo bagean Expressway Moskow-Kazan 5,2 milyar yuan

Klompok Internasional Konstruksi Kereta Api China nandatangani kontrak kanggo bagean kaping lima saka Proyek Expressway Moscow-Kazan kanthi nilai kontrak 58,26 milyar rubel, utawa udakara RMB 5,2 milyar. Iki minangka pertama kaline perusahaan China nandatangani kontrak karo proyek dalan utama nasional Rusia.

Minangka komponen bagean Rusia ing koridor transportasi internasional "Eropa-China Kulon", Moka Expressway bakal luwih ningkatake jaringan dalan Rusia lan nyedhiyakake kenyamanan transportasi lan kargo masarakat ing wilayah kasebut ing rute kasebut.

Koridor transportasi internasional "Eropa-China Kulon" minangka proyek investasi komprehensif skala gedhe sing mbukak liwat Rusia, Kazakhstan, lan China.

Proyek kasebut diwiwiti saka Lianyungang ing China ing sisih wétan nganti St. Petersburg ing Rusia ing sisih kulon, ngliwati puluhan kutha ing Tiongkok, Kazakhstan lan Rusia, kanthi total 8445 kilometer. Sawise mbukak lalu lintas, iki bakal nyepetake wektu transportasi darat saka China menyang Asia Tengah lan Eropa, lan ndadekake pangembangan ekonomi negara-negara ing sabuk Sabuk Ekonomi Jalan Sutera. Iki kalebu ing rencana ekspansi lengkap infrastruktur trunk transportasi Federasi Rusia.

Proyek dalan gedhe Moka bakal nyambung ibukutha Rusia karo kutha Kazan paling gedhe nomer enem, ngliwati wilayah Moskow, Vladimir lan Nizhny Novgorod. Sawise rampung, lelungan dalan saka Moskow menyang Kazan bakal dicekak wiwit 12 jam dadi 6,5 jam. Pamilik proyek kasebut yaiku Perusahaan Jalan Raya Nasional Rusia. Proyek kasebut nggunakake mode implementasi kontrak ijol-ijolan EPC pertukaran umum. Dawane total yaiku 729 kilometer. Dipérang dadi 8 bagean bid. Bagean bid kaping lima sing ditandatangani Railway Construction International dawane 107 kilometer. Konten konstruksi utama yaiku Survei lan desain, konstruksi subgrades lan trotoar, poros, jembatan lan struktur liyane ing sadawane jalur, uga pambangunan area layanan pendukung kayata stasiun tol lan pompa bensin, diarepake bakal rampung ing taun 2024 .

image1
image2

Ing wulan Januari 2017, Klompok Internasional Konstruksi Kereta Api China menang tawaran bagean kidul-kulon garis transfer kaping telu saka Metro Moskow, minangka trobosan pertama kanggo perusahaan Tionghoa ing pasar metro Eropa. Wiwit iku, adhedhasar wilayah lokal, klompok kasebut wis sukses nindakake pirang-pirang proyek, mlebu konsultasi desain, transit kereta api, dalan tol, kontrak umum konstruksi perumahan, investasi lan pembangunan, lan akeh lapangan liyane, kanthi nggunakake klompok solusi Cina. , Teknologi Tionghoa, lan peralatan Tionghoa. Metu metu minangka kasus sing jelas saka perusahaan Tionghoa sing nggabungake wilayah lokal lan nyadari pangembangan ing pasar Rusia. Pemenang proyek Moka Expressway ing wektu iki uga minangka praktik kuat kerja sama Sino-Rusia ing pambangunan proyek koridor "Eropa-China Barat".

Dilaporake manawa Moka Expressway minangka komponen saka bagean Rusia ing koridor transportasi internasional "Eropa-China Barat". Koridor transportasi internasional "Eropa-China Kulon" minangka proyek investasi komprehensif skala gedhe sing mbukak liwat Rusia, Kazakhstan, lan China. Sawise mbukak lalu lintas, bakal nyepetake wektu transportasi darat saka China menyang Asia Tengah lan Eropa, lan drive negara-negara ing sabuk Sabuk Ekonomi Jalan Silk

Piranti kita bakal diekspor menyang situs konstruksi dalan gedhe, kanggo miwiti proyek iki sajrone taun iki, lan kita percaya paseduluran antarane negara kasebut bakal makmur.

image3
image4
image5
image6

Wektu kiriman: Mei-25-2021