Truk Kulkas —–2021 Musim Panas, kita menehi jaminan lengkap babagan ngirim panganan Segar, vaksin Pendingin, lan Ice Cube

Tekan wayah Musim Panas ing taun 2021. Nanging, sajrone periode khusus iki nalika epidemi COVID-19 teka utawa suwe-suwe, gaya urip kita wis diganti kanthi dramatis.

Kita wiwit kuwatir panganan ing pasar, utamane kanggo panganan laut, lan daging seger. Dadi, penting banget kanggo pangiriman panganan saka sumber pungkasan klien rampung.

We, Oriental Vehicles International Co., Limited minangka pabrik awak truk, kita ngasilake truk kulkas kanthi kualitas apik kanggo njamin keamanan lan kesegaran kargo ing njero kothak kargo. 

news615 (1)

 

Nganti saiki, kita wis nawakake truk menyang supermarket, lan perusahaan logistik pribadi luwih saka 72 unit, lan transaksi kasebut isih saya tambah.

Truk kulkas kita duwe fungsi kanggo nyetel suhu kargo ing wadhah, sanajan kanggo transportasi jarak adoh, ora bakal ana masalah supaya panganan tetep seger, utawa es tetep dadi beku.

Kita bisa cocog karo sasis sing beda kanggo kabeh truk Merek Cina. Umume kita nggunakake SINOTRUK, Shacman, Foton, Dongfeng, FAW, JAC, sasis kanggo ngrampungake truk kulkas kabeh. 

news615 (2)(Truk Kulkas Ukuran Medium) 

news615 (3)
(Truk Kulkas Ukuran Cilik) 

news615 (5)
(Sistem pendinginan khusus) 

Kita yakin, kita bakal ngalahake virus COVID-19, ing sawijining dina, kita bisa mabur menyang kanca utawa nomer kulawarga kaya biasane.  

Amarga truk kita duwe misi ngirim vaksin. 

news615 (4)
(Trailer Kulkas)


Wektu kiriman: Jun-15-2021