Layanan Pengiriman

rr

Oriental Vehicles International Co., Limited wis tetep bisa sesambungan karo saben perusahaan kapal amarga wis ngekspor bisnis.

Kita nawakake gaya layanan siji-mandeg kanggo klien.

Kanggo muatan samudra, kita bisa nulungi para klien ngirit paling murah. Amarga kita ngoperasikake kabeh jinis istilah perdagangan internasional kanthi sukses, kayata FOB, CIF, EX-WORK, DDU, DDP. Kita nyedhiyakake layanan lengkap kanggo logistik, amarga kita duwe omah ware dhewe ing pelabuhan utawa duwe omah ware jangka panjang, lan kita bakal mriksa kaping pindho ing trek, mesin, utawa trailer kanggo klien sadurunge dikirim. Ora mung kita nyedhiyakake layanan konsolidasi, nanging uga tekan plabuhan sing dituju, agen-agen kita bakal ngatur de-konsolidasi supaya pangiriman bea lan pengiriman bisa digawe cepet.

Kajaba iku, kanggo pangiriman kargo udara, kita uga wis menehi persetujuan jangka panjang karo macem-macem maskapai penerbangan, sing bisa menehi pesenan penerbangan saka bandara Beijing, Tianjin menyang puluhan bandara jaban rangkah. Operator departemen pesawat udara kerja sama karo makelar lan agen pabean khusus, nyediakake serangkaian layanan kaya pengambilan efektif, reresik bea cukai, pangiriman, lsp.

Kita uga ngirim pangiriman dalan kanggo negara-negara sekitar China. Kayata Rusia, Kazakhstan, Turkmenistan, Kirgistan, lsp.

trucks at port and being delivery in the vessel (5)
trucks at port and being delivery in the vessel (6)
trucks at port and being delivery in the vessel (2)
Trucks in ship and inside of the veseel (4)
trucks at port and being delivery in the vessel (1)
Trucks in ship and inside of the veseel (9)
Trucks in cargo ship
Trucks in ship and inside of the veseel (10)
Whole set solutions delivered for the project  (4)

Produk & layanan

image1

■ Kontainer lan layanan kontainer khusus

■ Layanan pengiriman Massal & Ro / Ro (charting kapal)

■ Layanan logistik proyek

■ Layanan Pangiriman Border

■ transportasi dalan

■ Layanan Warehousing lan distribusi

■ Layanan pengiriman udara

■ Layanan bea cukai lan layanan asuransi

Layanan Kontainer

Kita wis nggawe kerjasama jangka panjang karo jalur pengiriman utama.

■ Tumindak minangka agen pesenan Kanggo Maersk, COSCO. EMC, YML, TSL, CMA, WANHAI, SITC lsp.

■ Entuk tarif Tingkat Pertama karo operator ing ndhuwur.

■ Dijamin papan ing musim puncak.

■ Rute Kauntungan: Asia Kidul-Wétan, Afrika, Timur Tengah, Amerika Selatan lan Eropa.

Layanan Kontainer Khusus

■ Nggawe kerjasama sing tetep karo Maersk .COSCO, CMA, SITC, lsp.

■ Khusus kanggo ngatasi pabrik teknik, kendaraan, mesin konstruksi lan kapal pesiar.

■ Rute Kauntungan: Asia Kidul-Wétan, Afrika, Timur Tengah lan Amerika Selatan.

■ Nyedhiyakake layanan mandheg kalebu: Desain Proposal Transportasi - Pre-stowage - Kemasan Kargo - Pengambilan Kargo - Transportasi Darat Crating and Lashing - Aplikasi Clearance lan Inspeksi Khusus - Memuat lan ngangkat nganti mbuwang port sing dituju.

image3

Layanan pengiriman Massal & RORO

Kita ahli ing penanganan:

■ Logistik kendharaan

■ Maneka warna produk baja

■ Mesin & peralatan konstruksi

Metu saka kargo gauge / kargo kebesaran

image5

Layanan pengiriman Massal & RORO

Sawetara pinunjul saka Layanan Manajemen Proyek yaiku:

■ Studi kelayakan

■ Survey rute lan pengawasan situs

■ Pangembangan biaya lan anggaran

■ Pengawasan kargo nalika mbukak lan mbongkar poin

■ Layanan darat kalebu gerakan ngangkut barang, rel lan tongkang abot

■ Tuku manajemen order lan pelacak kargo

■ Pangaturan asuransi

■ Pangaturan panyimpenan kanggo jangka cendhak lan dawa

■ fasilitas bonded lan manajemen persediaan

■ Operasi Angkat abot ing Pelabuhan lan Transportasi

■ Manajemen Alat Pelestarian

image7

Layanan pengiriman Massal & RORO

Oriental Vehicles International Co., Limited duweni agen / mitra profesional lan trampil kanthi pengalaman sing akeh ing perbatasan Erenhot, Khorgos, Ruili, Suifenhe, Mohan, Pingxiang lsp. Kita kenal karo ekspor macem-macem kendaraan lan bisa nyedhiyakake panyimpenan, penghitungan, asuransi, bea cukai reresik, inspeksi komoditas lan layanan pangiriman port.

image8

Layanan pesawat udara

Nyedhiyakake layanan transportasi udhara ing ngisor iki:

■ Layanan transportasi lawang-lawang ing saindenging jagad

■ Layanan transportasi nganggo pesawat khusus barang abot lan ultra-gedhe

■ Instruksi pengepakan utawa layanan repacking

■ Layanan konsultasi transportasi udara

image9

Layanan transportasi dalan

road (3)

Sorotan Layanan Transportasi Lumahing kita yaiku:

■ Tim profesional kanthi pengalaman sawetara taun

■ Nglayani pangiriman kanthi akeh truk ing daratan China

■ ahli ing nangani macem-macem jinis kargo kalebu barang umum, bahan bangunan ,, angkat abot lan kargo proyek

■ Solusi lawang menyang lawang

road (1)
road (2)