Solusi kanggo Konstruksi

Kita nawakake macem-macem truk, mesin lan peralatan utawa alat kanggo macem-macem proyek konstruksi

FB

Kita uga bisa menehi proposal sing cukup kanggo para klien supaya cocog kabeh kendaraan ing paket kanggo ngirit biaya sing gedhe kanggo anggaran.

Amarga proyek konstruksi beda-beda duwe persyaratan standar sing beda, mula kabeh mesin lan alat bisa digunakake kanthi efisien, dadi penting banget kanggo kontraktor kasebut. Kita duwe insinyur profesional kanggo mbantu para kontraktor mutusake apa mesin sing digunakake, lan malah nawakake pitulung babagan cara nggunakake mesin kanthi langkah demi langkah kanggo ngetutake proyek sing lagi ditindakake.

Truk, mesin, alat lan peralatan kita bisa ditrapake ing bidang konstruksi yaiku: rekayasa arsitektur / teknik konstruksi, Bangunan Jembatan, bangunan Dalan, Gedung Omah, obah bumi, perbaikan lingkungan, proyek lanskap, bangunan sistem sepur, konstruksi pabrik konstruksi, konstruksi sistem pipa, lsp.

Aplikasi:

1. teknik arsitektur / teknik konstruksi

image2
image5
image3
image4

Konstruksi jembatan

image6
image7

Konstruksi tanduran

image8
image9
image10

Bangunan dalan

image11
image12
image13

Bangunan Omah

image14
image17
image15
image16

Proyek Lansekap

image18
image21
image19
image22
image20
image23

Pameran produk

image24
image25
image26