Solusi kanggo Logistik

Kita njamin keamanan alat lan efisiensi Logistik

Logistik ngubungake jagad iki.

Logistik menehi impen.

logistics center working
logistics center
port delivery
city express

Minangka pemasok rantai logistik, kita darmabakti kanggo nawakake macem-macem kendaraan lan trek kanggo klien supaya bisa ngrampungake armada pangiriman.

Kita bisa menehi saran lan ide sing cukup kanggo para pelanggan ngirit biaya sing paling akeh, nanging supaya transportasi bisa luwih efisien.

Ana sawetara jinis pusat logistik lan perusahaan, kayata: Pusat Distribusi, ekspres kota, logistik port, ekspres udara, ekspres kulkas segar, transportasi kargo tugas berat, transportasi ternak, lsp.

1, trek ekspres kutha

full series of city express trucks
delivery trucks
light truck fleet
express trucks
foton truck fleet
convenient truck
livestock truck
new light truck

2, transportasi kargo tugas abot

image13
image16
image19
image14
image17
image20
image15
152750911

3. transportasi bagean konstruksi, transportasi jembatan.

image21
image24
image27
image22
image25
image23
image26

4, bensin, pangiriman bahan bakar

image28
image29

5, Sayuran lan woh seger, lan truk pangiriman daging seger. Rantai kadhemen kabeh langsung saka sumber kanggo kulawarga klien.

image30
image33
fresh food
image34
image32
cold chain alliance

Kanggo njamin truk klien sing mlaku ing dalan kanthi kondhisi, kabeh peralatan, truk, mesin lan alat, kita bisa nyedhiyakake kabeh armada minangka paket kanggo pamilik logistik utawa kontraktor. Kabeh truk lan mesin iki bisa diwenehake lan duwe garansi. Kita bakal menehi dhukungan kanggo bisnis transportasi sampeyan. --- Oriental Vehicles International Co., Winates.