Solusi kanggo Mbangun Dalan

Langkah-langkah Dasar kanggo Nggawe dalan :

1. Preparasi ; Atur lalu lintas situs kerja kanthi kondhisi sing pas, jamin warga sekitar kayata pengadaan banyu lan penyediaan listrik.

image2
image3
image4

2. Nggali bumi, nggunakake excavator kanggo nggali bumi, lan mbusak rereget lan barang saka papan sing digunakake. Kirimi wong sing ngresiki alur, nggunakake mesin pengeboran lan shovel.

image5
image8
image6
image9
image7
image10

3. Operasi latian saluran, kanggo njamin mata pencaharian ing sakiwa tengene, uga keamanan situs sing digunakake lan proyek sing ora diganggu.

image11
image12
image13

4. Isi maneh jalur pipa lan saluran alur saluran. Nggunakake rol dalan supaya bumi padhet lan kuwat.

image14
image15

5. Set dalan. Nggunakake kelas, loader roda, truk banyu lan truk dump, kanggo nyetel amben dalan. Iki minangka langkah sing penting banget kanggo njamin dalan sing padhet.

image16
image19
image17
image20
image18

6. Lumahing dalan sing operasi kanthi aspek lengkap. Struktur dalan siyap-siyap kanggo proyek kasebut.

image21
image24
image27
image22
image25
image23
image26

7. Nyoba dalan, ngrampungake kabeh proyek, ngresiki situs kasebut.

image28
image31
image29
image32
image30

Kanggo njamin proyek sing isih ana ing kondisi sing apik, kabeh peralatan, truk, mesin lan alat, kita bisa nyedhiyakake kabeh set minangka paket kanggo tender proyek utawa kontraktor. Kita uga bisa melu desain kanggo proyek yen butuh kontraktor. Truk sampah, wheel-loader, excavator, roller dalan, paver, buldoser, mixer beton, kabeh truk lan mesin iki bisa diwenehake lan duwe garansi. Kita bakal menehi dhukungan kanggo proyek sampeyan. --- Oriental Vehicles International Co., Winates.