Suku cadang

Mangga download katalog sparepart ing versi "excel", kanggo milih bagean target.

Bagian Pangopènan SINOTRUK

Dhaptar suku cadang truk

Kita bisa nawakake macem-macem suku cadang trek kanggo pangopènan pemrosesan lan perbaikan klien. Disaranake para klien nggunakake bagean asli saka garis produksi. Nanging yen anggaran klien ora cukup, kita uga duwe bagean Kelas - B sing akeh digunakake ing wilayah Pertambangan utawa wilayah konstruksi sing angel.

Bagéan sing bisa disedhiyakake kalebu truk merek China sing misuwur, kayata SINOTRUK HOWO, FAW, SHACMAN, XCMG, SHANTUI, FOTON, DONGFENG lsp.

Yen sampeyan kasengsem ing bagean apa wae, kirim dhaptar priksaan, kita profesional kanggo mbantu golek bagean model sing bener kanggo truk baris ngarep.

Mangkene, kita nampilake bagean utama, utawa bagean umum kanggo trek. Hubungi sampeyan yen trek sampeyan nemoni masalah.

Mesin:

image1
image5
image2
image4
image3

Kothak Gear:

image6
image7
image8

Sasis:

image9
image10
image11

Kabin Bagian:

image12
image13
image14

Suku cadang ing ndhuwur, mung kanggo referensi sampeyan. Kita bisa nyedhiyakake kabeh bagean seri kabeh truk merek China lan mesin konstruksi, yen sampeyan duwe pitakon utawa pitakon babagan bagean-bagean sing nyediakake utawa masalah teknis, wenehana hubungi kami.